Dualshock 4 - Доказан Ветеран, Или Вече Отживелица

  Името Playstation е известно на всички по света. Дали са заклети фенове, или пък просто са го чували да се споменава, то този бранд определено не стои незабелязан от хората. Е, днес ние ще Ви представим малко информация за тази изпитана технология.

 

Какво е DualShock 4?

  Dualshock 4 са първите революционни контролери за платформата PlayStation, съчетаващи удобство, компактност и невероятно усещане в ръката. Устройство задължително за всеки PS4 потребител. Какви обаче са неговите екстри?

dualshock 4

С какво DS4 е по-специален от другите контролери на пазара?

  Както виждате в подчертаната дума по-горе, става въпрос за революция в света на гейминга. Когато през 2013 година бял свят видяха новите PS4 контролери, света не беше готов. Досега бяхме свикнали на леки, изцяло пластмасови и с къс живот на батерията контролери. Sony, обаче са се погрижили за "дупките" в системата и ето, че заедно с излизането на PS4, пускат в действие респективно и DualShock 4 джойстиците. Те носят със себе си подобрени аналогови стикове, светлинен панел и сензори за движение. Относно аудиото - вграденият жак за слушалки позволява свързването на най-обикновени слушалки към контролера, за още по-реално гейминг изживяване. Накрая, но не на последно място забелязваме един говорител, поместен точно над логото на PlayStation. 

Накратко

  Ако все още не сте готови да надградите до PlayStation 5 и съответно да вземете най-новите DualSense контролери, то този вариант е перфектен за Вас. С многото щастливи мигове, прекарани пред видеоигрите, идват и маалко нерви. Често се случва някой джойстик да свърши на парчена, след поредния разгорещен мач на FIFA. Е, тук може да се сдобиете с чисто нов контролер на достъпна цена. Цветове има много, но ние Ви подбрахме най-добрите според нас. Зелен и Червен камуфлаж от гамата V2 може да намерите в нашият каталог още днес. Възползвайте се!

 

Оставяне на коментар