Фитнес гривна M4, или перфектното допълнение към всяко облекло

Дилемата смарт часовник или фитнес гривна

  Напоследък забелязваме една тенденция на всичко да бъде поставян етикет "Смарт", имаме смартфони, смарт телевизори, дори смарт прахосмукачки. Днес обаче, ще разгледаме и ще направим сравнение между два доста интересни продукта. Ще разберете кое е за вас - смарт гривна, или смарт часовник.

Съпоставката

  Като за начало, сме длъжни да кажем, че изборът е в изцяло вашите ръце и варира строго от нуждите ви. Всичко е въпрос на предпочитания. Например, ако предпочитате по-компактен и малък вариант, бихме ви препоръчали гривната, ако обаче сте свикнали да носите големи и тежки часовници, то смарт часовникът е точният избор за вас. Друга разлика, разбира се са функциите, по които двете устройства се различават. Главен минус на фитнес гривните е, че не позволяват извършването на телефонни обаждания, освен ако не са модели, като Huawei Band 4 или Xiaomi Mi Band 4. Часовникът от своя страна, позволява именно тази функция, но "компенсира" с размер и външен вид. Отново, ако смарт часовникът не е на някоя от известните марки Huawei, Samsung, Apple или Xiaomi, то външният вид определено е нещо, което не му е сила. В допълнение ще кажем, че може говоренето през гривната да е невъзможно, но пък когато ви звъни телефона, то гривната ще ви извести на момента.

Функции - смарт часовник срещу фитнес гривна

  След като изяснихме въпроса относно обажданията е време да разгледаме останалите функции. Всъщност за изненада на всички, двете устройства имат доста подобни функции. Някои от които са мониторинг на съня, отмерване на кръвно налягане, крачкомер, спортни режими и нотификации за социалните мрежи от типа Facebook, Twitter, WhatsApp и т.н. При живота на батерията, обаче, нещата стоят по друг начин. Смарт гривната превъзхожда смарт часовника с доста голяма преднина. В работещ режим, батерията може да издържи между 4 и 7 дни, преди да ѝ падне батерията. В режим на готовност, обаче, стига до рекордните 45 дни живот. Смарт часовникът от своя страна, издържа около 3 дни в работещ режим, и това е поради факта, че съдържа много приложения, които му използват батерията.

Кое предпочитаме ние?

  Ако сте стигнали до тази подтема, то най-вероятно ви интересува нашето мнение по въпроса фитнес гривна, срещу смарт часовник. А нашето мнение е, че бихме предпочели фитнес гривната. Както споменахме горе, единственото превъзходство на часовника са обажданията, повечето приложения, които ги има в часовника, бихме предпочели да ги разглеждаме чрез смартфонът си, който е с доста по-пригоден екран за тази работа. Ако наистина имате нужда от "хендсфри" решение на проблемът с обажданията, то едни безжични слушалки биха свършили много добра работа. Това обаче ще ви го представим след малко. В заключение ще кажем, че нашето мнение тук, може да бъде само съвет. Дали да изберете фитнес гривна или смарт часовник? Ние по-скоро бихме се спрели на фитнес гривната. Вие разбира се, може да решите, чрез нашата статия.

Реших дилемата, откъде да купя?

  За момента в нашият магазин предлагаме само фитнес гривни, но при интерес, нищо не ни пречи да заредим смарт часовници. При подобно желание, може да попълните формата ни за контакти. В случай, че сте избрали вариант с фитнес гривна, то ние я предлагаме в два цвята. Продуктът може да видите тук.

Комплект i12 TWS + Фитнес гривна M4 Bundle

  Ако все още търсите решение на проблема с говоренето по телефона, то тук сте на правилното място. Докато през гривната не можете да говорите по телефона, то може да го направите чрез нашите безжични слушалки i12 TWS. А точно сега се предлагат в комплект с фитнес гривна на промоционалната цена от 32 лева. За повече информация се свържете с нас.

Оставяне на коментар