Няколко смарт устройства, с които да започнете ударно 2022 (Част 2)

Досега...

  В предишната статия разгледахме пет, приличащи си устройства, които анализирахме, сравнихме и споделихме с вас. Днес, сме ви подготвили още няколко интересни предложения, като ще ви помогнем да изберете как и с какво да минете на следващото ниво.

 

Смарт Гривни - Има ли смисъл?

  Пазарът на техника е пренаситен със смарт гривни, смарт часовници и какво ли още не. Първоначално идва дилемата "Нужно ли ми е?", а след това евентуално "Кое да избера?". Е, ние сме тук точно поради тази причина.

  Екипът на Wireless Legion е проучил, анализирал и селектирал внимателно два вида смарт гривни. Смарт Гривна M4 и Смарт Гривна M5. След дълъг период и много продадени бройки от модела М4, ние решихме да заредим и от наследника на вече изпитаният продукт Смарт Гривна М4, а именно Смарт Гривна М5. 

Смарт Гривна wireless legionсмарт гривна М5

 

  Избрахме моделът М5, защото идва с множество нови и обновени функции, по-лесен за употреба софтуер и по-стабилен и елегантен дизайн. Препоръчаният модел от нас, ще бъде именно Смарт Гривна М5 - перфектен както за ежедневието, така и за бизнес, работа и спорт.

 

За геймърите

  Една от любимите ни аудитории е именно тази на геймърите. Стараем се да предоставяме най-нашумелите гейминг аксесоари и периферия. Естествено на достъпни цени. А сега да преминем към сравненията...

  На първо място имаме всеизвестният контролер DualShock 4 - изпипан дизайн, невероятен комфорт и множество функции, идващи в комплект с microUSB кабел за зареждане, упътване и много незабравими гейминг нощи... Относно PlayStation техниката дотук. 

  От друга страна имаме и Гейминг мишката T9. RGB подсветка, заедно с кабел против преплитане - класиката. Мишката е удобна както за левичари, така и за десничари. Най-хубавото? Идва в комбинация с подложка (маус пад).

  

гейминг мишка t9dualshock 4 wireless legion

 

Край?

  За днес, сравненията са това. Надяваме се да сте получили нова и полезна информация, която да улесни решенията ви. Очаквайте част 3 на поредицата "Няколко смарт устройства, с които да започнете ударно 2022". Абонирайте се за нашият бюлетин, за да не изпускате най-новите ни предложения, оферти, промо-кодове и новини!

Оставяне на коментар