Защо i12 TWS са най-логичният избор на безжични слушалки?

2021 - Когато кабелът на всичко бива "отрязан"

  През последните години, забелязваме една тенденция на пазара да изскачат все повече "безжични" продукти. Като започнем от най-обикновените външни батерии, минем през всякакви модели безжични и True Wireless слушалки, та стигнем чак до безжичните зарядни устройства. Едно е сигурно - тази тенденция ще става все по-нашумяла. 

Безжичните слушалки - Удобство или необходимост?

  Дори да нямате ежедневие, изпълнено с динамика, разговорите по телефона могат да се окажат истинско предизвикателство, особено когато имате две торби с пазар в ръцете и в същото време ви звъни телефона. За щастие, слушалките, които ще ви представим след малко имат точните функции, за да ви улеснят живота. Слушането на музика също не остава на заден план. Touch control функцията на слушалките си изиграва ролята успешно. В заключение, може да кажем, че безжичните слушалките са едно нужно удобство, без което разбира се, можете. Въпрос е на личен

избор. 

i12 TWS - Имитация, или интерпретация

  На пръв поглед, виждаме бяла, изчистена кутия със снимка на два броя класически слушалки, каквито сме гледали последните 5 години. Виждали сме подобен дизайн преди от Huawei, Apple и дори Samsung. Разликата е, че от тях бяхме ставали свидетели на слушалки с кабел от този тип. Докато не дойде време именно Apple да ни удостоят с мечтаните слушалки, съчетаващи малък размер с хубав и качествен звук и добър сигнал. Цената им обаче, не спада и до ден днешен. Повечето хора не биха си купили слушалки, които струват повече от самият телефон. И именно тук се появиха нашите верни приятели от Китай. След няколко неуспешни продукта, фирмата, произвеждаща тези интерпретации най-накрая удари джакпота - моделът i12 TWS. Разликата с оригиналните им братовчеди Apple Airpods е минимална, а цената е буквално стотици пъти по-ниска. Сравнение между тях може да видите тук

Безжични слушалки i12 tws

Защо точно моделът i12 TWS

  Първият опит за имитация на оригиналните Airpods е представен от моделът i7 TWS. Според нас, обаче той не успя да се утвърди поради ред причини. Дали бяха светлините, които излъчваха слушалките, докато слушате музика, или пък големият им размер, който ги прави доста некомпактни - не става ясно. Важното е, че след още няколко неуспешни опита (i9 TWS, i10 TWS и i11 TWS), изскочи моделът i12 TWS. При този модел, светлините от сензора на слушалките е почти премахнат. Т.е, слушалките светят само докато се свържат с телефона. Размерът им е драстично смален, като слушалките са едва 4см дълги. Добавен е и touch control, чрез който управлението става чрез прости докосвания. Разбира се след тях, излязоха и други модели, като i14 TWS и i18 TWS, но те не се различават съществено от техния доста по-евтин роднина i12 TWS. 

Откъде да си купя?

  Въпросният модел става все по-известен, както и стават все повече магазините, които го предлагат. Очевидно е, че ще ви препоръчаме да си ги закупите от нас, тъй като цената ни е достъпна, а рекламацията - задължителна. Разбира се, за допълнителни въпроси, или проблеми, може да разгледате страницата "Често задавани въпроси", или да ни пишете във Фейсбук страницата, или на имейл wirelesslegion@gmail.com. Изборът е ваш, а нашият магазин е винаги отворен за посетители, жадни да са в крак с модата.
  

 

 

Оставяне на коментар