Възможно ли е да уловим всеки един момент от Лято 2021?

Моментите

  Летният сезон е време за почивка, време за удоволствия, време за приятели. Именно тези моменти правят спомените ни такива, каквито са. Какво става обаче, когато не успеем да запазим лудите случки с приятели и семейство? Получават се лоши или непълни кадри. Треперещите ръце пък са проблем почти на всеки краен любител фотограф.

cannon 77d фотоапарат

Можем ли да постигнем добри резултати на достъпна цена?

  В днешно време пика на технологията е един смартфон да бъде способен да замени един ниско-класов фотоапарат. И в това няма нищо лошо - дори напротив. Много е хубаво, че качествената фотография става все по-достъпна. Но така ли е наистина? Става ли по-достъпна? Един iPhone 11 струва ~1000лв. За справка, един професионален фотоапарат струва горе-долу тройно. Като тези ~3000лв. не включват и допълнителната техника нужна за фотоапарата. Да, смартфонът е по-евтин, но далеч няма тази стабилизация, качество и производни. 

iphone 11 камера

Има ли решение за "простосмъртни" като нас?

  Ако сте средностатистическия човек, обичащ да записва спомените си, то значи сме на една честота. Ако искате да имате добри за споделяне снимки и клипове, особено през лятото, то едно от най-важните неща е стабилизацията. И не, не става въпрос да си подпрете телефона на чаша с вода, обикновено така нещата ще завършат със спукан протектор или в най-лошия случай - дисплей. Останете още малко за нашето предложение.

стойка за телефон

Трипод за телефон 

  Е, предлагаме следното. Трипод за телефон. Какво представлява? Триподът е стойка за телефон. дълга 28см. Някои от екстрите ѝ са гъвкавостта на стойката. Може да я закачите буквално навсякъде, при прибиране на трите крачета пък, става достатъчно стабилна за заснемане на невероятни cinematic кадри. Сваляемата поставка за телефон ви дава възможност да сложите и фотоапарат отгоре, в компактните размери позволяват да вземете стойката със себе си навсякъде

  Стойката може да си закупите от нас, като посетите каталога. При наличие на промо-код ще получите 8-15% отстъпка при плащане.

 

 

 

Оставяне на коментар